Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Manavgat'ta Yangın Son Dakika - Manavgat'ta yangın nedeniyle tahliye edilen Kalemler ... - + antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı.

Manavgat'ta Yangın Son Dakika - Manavgat'ta yangın nedeniyle tahliye edilen Kalemler ... - + antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı.. Antalya'nın manavgat ilçesi, karaöz mahallesi'nde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. 08.08.2019 08:07 | son güncelleme: Antalya manavgat'tan son dakika korkunç görüntüler geldi. Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı. Türkiye ve dünyadan son dakika haberlerini kaçırmayın!

Manavgat'daki yangından son dakika bilgileri. Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Yangın yerleşim yerlerine kadar ulaştı, evrenseki, ilıca, kalemler ve yeniköy mahalleleri tahliye edildi. Son gelen bilgilere göre 53 kişi yaralandı, 2 kişinin ise durumu ağır. Mithat abakan (dha) 20.10.2019 16:43.

Son dakika haber! ANTALYA MANAVGAT'TA ZİNCİR MARKET ...
Son dakika haber! ANTALYA MANAVGAT'TA ZİNCİR MARKET ... from foto.haberler.com
Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları. Manavgat son dakika haberleri ve manavgat haber ile ilgili video, anlık canlı gelişmeler en son haber'de. Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Yangın nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki bazı evler boşaltıldı. 08.08.2019 08:07 | son güncelleme: Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesi, karaöz mahallesi'nde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Afad'dan yapılan açıklamada, 30 vatandaşın yangından etkilendiği belirtildi.

Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı.

Bist isim ve logosu koruma marka belgesi altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. Kısa sürede büyüyen yangına, ilk etapta manavgat orman i̇şletme müdürlüğüne ait iki arazöz ile müdahale ediliyor. Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. Çıkan orman yangınında 5 hektar alan zarar gördü. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Mithat abakan (dha) 20.10.2019 16:43. Son gelen bilgilere göre 53 kişi yaralandı, 2 kişinin ise durumu ağır. Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı. Konuya ilişkin cumhuriyet başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, öğle saatlerinde manavgat'ın farklı noktalarında başlayan orman yangınlarının yerleşim. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürülmeye çalışılıyor. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi.

Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde bulunan sayıştay başkanlığı eğitim ve dinlenme tesisleri'nde tadilat çalışmaları sırasında çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Tam kapanma perşembe gününden ballayıp bayram sonu. Yağan kar ile birlikte alacabel ve konya yolu traf.

Son dakika: Manavgat'ta ormanlık alanda yangın - Haberler ...
Son dakika: Manavgat'ta ormanlık alanda yangın - Haberler ... from foto.haberler.com
Yangın söndürme uçağı ve helikopterin yanı sıra orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri tarafından alevlere yoğun şekilde müdahale ediliyor. Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın kısa sürede yayıldı. Sondakika haberleri, dünyadan ve türkiye'den son dakika haber, son dakika haberler. Son dakika haberlerine göre kyk yurdu hazir hale geti̇ri̇ldi̇afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad), antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman kızılay, i̇zmir, adana, antalya, denizli ve isparta'dan 5 mobil beslenme aracını ve 1 sahra mutfağını yangın bölgesine sevk etti. 1 uçak, 4 helikopter bölgede. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Çıkan orman yangınında 5 hektar alan zarar gördü. Yangın yerleşim yerlerine kadar ulaştı, evrenseki, ilıca, kalemler ve yeniköy mahalleleri tahliye edildi.

Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler.

Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın kısa sürede yayıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı çıkan orman yangınının yerleşim yerlerine sıçramadan söndürülmesi için çalışma başlatıldı. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları. Antalya'nın mananavgat ilçesinde çıkan orman yangınında yaklaşık 35 hektar alan zarar gördü. Manavgat'ın taşağıl mahallesi'nin arapbeleni mevkiinde saat 00:00 sıralarında ormanlık alanda yangın çıktı. Antalya manavgat'tan son dakika korkunç görüntüler geldi. Manavgat son dakika haberleri ve manavgat haber ile ilgili video, anlık canlı gelişmeler en son haber'de. Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. Bist isim ve logosu koruma marka belgesi altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. Amfibi uçak, 4 helikopter, 15 arazöz ve 3 dozerle yangına müdahale edilen yangın kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı.

Manavgat'daki yangından son dakika bilgileri. Chp antalya il başkanı bayar görevden alındı. Mithat abakan (dha) 20.10.2019 16:43. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. 08.08.2019 08:07 | son güncelleme:

Manavgat'ta Konteyner Yangını - Son Dakika
Manavgat'ta Konteyner Yangını - Son Dakika from foto.sondakika.com
Kısa sürede büyüyen yangına, ilk etapta manavgat orman i̇şletme müdürlüğüne ait iki arazöz ile müdahale ediliyor. Afad'dan yapılan açıklamada, 30 vatandaşın yangından etkilendiği belirtildi. Yangına 6 arazöz, 4 su tankeri, 2 itfaiye aracı ve bir helikopterle müdahale edildi. Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Tarım ve orman bakanı pakdemirli, 53 vatandaşımız. Amfibi uçak, 4 helikopter, 15 arazöz ve 3 dozerle yangına müdahale edilen yangın kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü.

Chp antalya il başkanı bayar görevden alındı.

Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın kısa sürede yayıldı. Kızılçam ormanlarının bulunduğu ormanlık alanda yükselen alevlere ilk müdahale çevredeki köylüler tarafından yapıldı. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı. Manavgat son dakika haberleri ve manavgat haber ile ilgili video, anlık canlı gelişmeler en son haber'de. Jandarma yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme. Türkiye ve dünyadan son dakika haberlerini kaçırmayın! Son dakika haberlerine göre kyk yurdu hazir hale geti̇ri̇ldi̇afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad), antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman kızılay, i̇zmir, adana, antalya, denizli ve isparta'dan 5 mobil beslenme aracını ve 1 sahra mutfağını yangın bölgesine sevk etti. Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. Alınan bilgilere göre, oymapınar baraj gölü yakınlarında saat 10.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı. Antalya son dakika haberleri : Son dakika manavgat haberlerini buradan takip edebilirsiniz.